O nama

U „Enterijeru Lazić“ smo se usavršili da prevodimo koncept dizajnera u predivan nameštaj, vrhunskog kvaliteta, dizajna i estetike.

Preko 10 godina uživamo u radu, kako sa arhitektama i dizajnerima enterijera, tako i sa krajnjim korisnicima lično, pretvarajući vaše dizajnerske vizije u stvarnost.

Sav naš nameštaj je napravljen po meri i narudžbini i cene variraju od projekta do projekta, u zavisnosti od obima posla, kao i potrebnog materijala i vremena, da bi se traženi dizajn valjano izradio. Sarađivaćemo sa vama, tako da uspemo da se ukopimo u budžet i savetovati vam opcioni izbor materijala ili detalja, ukoliko je potrebno. Budite slobodni da nas pozovete ili popunite zahtev za ponudu.

Osnovni materijali koje koristimo pri izradi nameštaja i enterijera su najkvalitetnije drvo, medijapan i univer, kao i poliuretanske, akrilne i vodene boje i lakove. Proizvodni proces uključuje, osim same izrade, i besplatnu dostavu i montažu.

Zahvaljujući našem profesionalnom timu i njihovom iskustvu i znanju, možete biti sigurni da će Vaš stambeni ili poslovni prostor biti opremljen po Vašim željama, potrebama i mogućnostima, tako da uvek bude prijatan, funkcionalan i moderan. Uz pomoć naših dizajnera enterijera, radnika u proizvodnji, kao i montaži, težimo da dostignemo naš cilj: potpuno zadovoljstvo klijenta.