Nameštaj po meri

Tražite "savršeni" klub sto, koji je nemoguće naći? Savršen noćni stočić koji se slaže uz krevet? Potreban vam je nameštaj po meri? Suočeni ste sa vrlo izazovnim enterijerom koji zahteva posebne veličine i materijale? Izrada nameštaja po meri je rešenje.

Mnogi klijenti jednostavno ne mogu da nađu šta žele u lokalnim salonima nameštaja. Neko zahteva da im se nov komad nameštaja uklopi sa postojećim, neki imaju posebne zahteve što se tiče mera ili materijala. Mnogi samo žele kvalitetniji prozvod nego što se nudi u serijskoj proizvodnji, dok drugi žele da imaju autentičan i originalan komad nameštaja.

Sve što Enterijer Lazić proizvodi je napravljeno po porudžbini. Naš nameštaj po meri odlikuje posvećen rad sa kvalitetnim materijalima i pažljivom završnom obradom. Svaki element koji izradimo je unikatan, zato što je izrađen po Vašem specifičnom zahtevu.

U našem proizvodnom programu se nalazi svaki element enterijera koji možete da zamislite da može biti izrađen od drveta, furniranog medijapana ili njihove kombinacije sa drugim materijalima.

Ukoliko nemate projekat, pošaljite nam Vaše zamisli i ideje, skice ili fotografije sa merama i dobićete okvirnu ponudu. Po prihvatanju posla i uplate avansa naše arhitekte i majstori obavezno dolaze radi uzimanja tačnih mera i dogovaranja finalnog dizajna.

Na narednim stranama možete videti predloge nekih od najpoznatijih enterijerista, a mi ćemo željeni dizajn prilagoditi vašem prostoru i potrebama. Popunite zahtev za ponudu i očekujte naš brzi odgovor.